Om hallogo

hallogo er et lite designbyrå som holder til på Hisøya utenfor Arendal. Som et lite designbyrå er hallogo opptatt av å være effektive og kostnadsbevisste, og kan tilby priser som er lavere enn de etablerte store byråene. Det betyr at du som kunde får et kreativt produkt, raskt levert og til en pris få kan matche.

hallogo er et enmannsforetak som drives og eies av meg, Gabrielle. Jeg er opptatt av å lage en helhetlig grafisk profil, med en rød tråd gjennom alle designelementene. Kundene mine er både små og store bedrifter, gründere og veletablerte. Ingen oppdrag er for små og ingen bedrift er for stor...

Gabrielle Lund Henriksen
gabrielle lund

Hei! Jeg er Gabrielle. Jeg er nysgjerrig, kreativ, nytenkende og opptatt av et pent nærmiljø. Utdannet webdesigner og har en bachelorgrad i markedskommunikasjon fra BI, Tidligere har jeg jobbet som web- og grafisk designer i Alpha Design, Tønsberg. Har også vært selger og interiørkonsulent for Living i Stavanger, og markedsansvarlig for en av Telenors avdelinger i Oslo. Med rene, enkle design, vil jeg hjelpe deg med å skape en helhetlig profil, styrke ditt image og bygge opp under din bedrift og merkevare.

Ta kontakt på tlf: 40452728, så tar vi en prat :)


det er opplevelsen

av bedriften, tjenestene
og menneskene som
skaper verdi

- det handler om følelser...